fbpx

Het kapsalon te Nijlen

Sinds de start van Annekée Hair & Beauty in 2008 is de zaak uitgegroeid tot een vaste naam met een groot en trouw klantenbestand. Wat begon als een kapperszaak met twee kappers groeide al snel uit tot een groter geheel met extra personeel en een deeltijds schoonheidssalon, waardoor we naar een groter pand in Nijlen moesten verhuizen. Verder groeien staat zeker nog op onze planning, al is het optimaal bedienen van onze huidige klanten nu onze voornaamste ambitie.

We werken enkel met natuurlijke producten om de gezondheid van uw haar en van de planeet te garanderen.

Bij ons kunnen dames, heren en kinderen terecht.

Waarom we van ombre houden

Het woord ombré komt van het Franse woord “schaduw”. Het is de graduele overgang van een lichtere haartint naar een donkerdere tint. Ombré is geweldig voor een meer gedurfde look. Het valt op, maar vraagt wel meer onderhoud. Bij een ombré zijn er geen donkere stukken op het einde om het ‘natuurlijk’ te laten lijken.

Waarom we van balayage houden

Het woord balayage komt van een ander Frans woord dat “vegen” betekent. Wanneer je de kleur voor een balayage aanbrengt, veeg je de kleur van het haar op een plank of folie, waardoor deze de natuurlijke overgang naar de lichtere kleur krijgt. Bij balayage zijn er donkere stukken over aan de onderkant om een natuurlijkere look te creëren. Deze techniek ziet eruit als natuurlijke zonovergoten hoogtepunten in het haar. De overgang is natuurlijker en het vraagt minder onderhoud dan een ombré.

Balayage ombré

Bij Annekée Hair & Beauty hebben we ons gespecialiseerd in de combinatie van de voorgaande technieken.

Interesse Om Meer Te Weten?