fbpx

Permanente make-up

Ik ben Hao afkomstig uit Vietnam. Ik woon al 25 jaar in België. Ik ben een ervaren schoonheidsspecialiste wonende te Kessel.

Acrylnagels en permanente make-up zijn mijn hoofdzaak en ook mijn passie.

Ik heb zelf al 13 jaar een schoonheidssalon in Mechelen maar ik zou ook graag meer in deze omgeving mijn werk uitoefenen. Daarom heb ik na het voorstel van Anneke besloten om samen met haar te gaan werken.

Elke moderne vrouw wil er graag op elk moment van de dag perfect verzorgd uit zien. Gewone make-up kan aan deze eis niet tegemoet komen. Bij permanente make-up worden eyeliners, lipcontour of wenkbrauwen permanent met kleine naaldjes in de opperhuid aangebracht. Tijdens sporten, wanneer je op vakantie uit zee of zwembad komt, als je ‘s morgens uit bed stapt, of je loopt door weer en wind ? geen probleem met permanente make up!

Zelfs wanneer alle gewone make-up verwijderd is, is het gezicht nog niet kaal want de aangebrachte accenten maken het gezicht sprekend. Doordat je geen make-up meer hoeft aan te brengen bespaar je ook dagelijks veel tijd.

Momenteel is Microblading een nieuwe trend. Microblading is de nieuwe techniek op het gebied van semi-permanente make-up. Door het tekenen van elk enkel haartje met een microblade pen creëer ik hiermee perfecte natuurlijke wenkbrauwen.

Met de grootste zorg

Bij ons wordt altijd gratis en vrijblijvend voorgetekend om het gewenste resultaat perfect aan uw wensen te kunnen aanpassen. Alle behandelingen zijn inclusief een nabehandeling en een crème voor thuis.

Interesse Om Meer Te Weten?