top of page

Bij Annekée kan je ook terecht voor een keratinebehandeling. Deze semi-permanente treatment met vloeibare keratine maakt het haar glad en zijdezacht, voor wel maandenlang!

De producten van KIS combineren het beste uit de Amerikaanse en Europese haarverzorging tot één complete en unieke haarverzorgingslijn. Het systeem bevat een revolutionaire formule die, geheel naar Amerikaanse traditie, focust op herstel van het haar van binnenuit. Waar Amerika sterk is in het daadwerkelijk repareren van haar, is Europa pioneer als het gaat om technieken in haarkleuring en permanent. KIS brengt nu het beste uit deze twee werelden samen in één revolutionaire haarverzorgingslijn, met als gemene deler voor alle producten: het Keratin Infusion System. 

shampoo en conditioners met natuurlijke, voedende samenstelling bij kapser Ahn
wassen van het haar en diep verzorgend masker met natuurlijke ingrediënten

Het haar is opgebouwd uit vocht, mineralen en keratine proteïne. Uit onderzoek is gebleken dat als er in de haren gebrek aan keratine optreedt, het haar extra water opzuigt. Als gevolg van het opgezogen water wordt het haar zwaarder en verliest het volume. Deze techniek ligt aan de basis van de KIS-formule.

 

Geen enkel product van het merk is getest op dieren.

Keratine Infusion System

haarproducten en verzorging te koop bij kapsalon Annekée in Nijlen
bottom of page