top of page
gezonde lange rode haren
jonge vrouw met gezond haar
haarvitamines, supplementen van Iszabeau

Maar wat als die wereld even te snel voor je gaat? Stress, tijdsnood, onevenwichtige voeding, slaaptekort, ongezonde lucht… Alles wat je innerlijke balans verstoort, maakt de weg vrij voor dof, dun en breekbaar haar.

Oogstrelend haar vloeit voort uit een doortastende verzorging. Begin daarom jouw allerbeste ‘ik’ met een tasty schoonheidsritueel. De 100% natuurlijke haarvitamines van Iszabeau geven net die voedingsstoffen die je mist en laten je stralen van binnenuit. Zodat je haar opnieuw lacht en de hele wereld in staat van euforie blijft.

De haarvitamines bestaan enkel uit natuurlijke ingrediënten. Ze zijn 100% vegan, vrij van allergenen, zijn diervriendelijk en bevatten geen GMO’s. Enkel de beste vitamines en voedingsstoffen zorgen voor het beste resultaat.

Benieuwd? Iszabeau is te koop bij Annekée!

Herken je dat gevoel dat je je haren graag los wil dragen, maar dat je ze toch maar in een staart of dot doet omdat je ze anders te droog of futloos lijkt? En betrap je jezelf erop dat, zelfs wanneer je je haren in een staart draagt, ze nog steeds weinig volume hebben? Om nog maar te zwijgen over hoe breekbaar ze aanvoelen zodra je ze weer los doet?

 

Iszabeau weet er alles over. Stralend en gezond haar doet je onoverwinnelijk voelen. Houdt blikken gevangen. Tovert vertwijfelde lippen om tot een glimlach. Toont je beste zelf en zet de rest van de wereld op pauze. Dat gevoel bestempelen wij als pure euforie!

Iszabeau

Haarvitamines Iszabeau

bottom of page